3 stilsikre must-haves til hjemmet

Uanset om du lægger mange kræfter i at skabe den helt rigtige indretning, eller du bare køber det første, det bedste, er det lækkert at have et par stilsikre elementer i hjemmet. De giver dit hjem karakter og hjælper dig med at bringe lige præcis din personlighed frem. Og hvis din personlighed ligner vores bare en lille smule, får du her tre tips til lækre møbler, der vil løfte din indretning til næste niveau.

Vitra Eames stol

Vitra stolen fra Eames er nærmest blevet en moderne møbelklassiker. Stolen har et lækker design, der gør den meget genkendelig. Der findes tusinder og atter tusinde af mere eller mindre kopier af stolen, men ingen af dem er i nærheden af originalen smukke enkle look. Oprindeligt designet helt tilbage i 1948, men det er især indenfor de seneste par årtier, at den virkelig er blevet udbredt i de danske danske. Du kan købe EAMES stolen Designovation.dk

Gubi Multi-Lite

Multi-Lite lampen er en pendant, som kan bruges både i en hyggekrog og over spisebordet. Lampen fås også med messing, som skaber en hyggelig efterårsstemning, og tilmed kan matches med Beetle chair.

Lampen er lavet med roterbare skaller om en akse, så du kan lave nøjagtig den indstilling, der passer til dit behov. Ligesom Beetle chair fås lampen i næsten uendelige kombinationer af stel og skaller, så du kan skabe din egen personlige stil.

By KlipKlap

Sidst, men ikke mindst, skal de sammenklappelige møbler fra KlipKlap nævnes. Især hvis du har børn er disse designs helt uundværlige. KlipKlaps sammenklappelige møbler er en unik kombination af legetøj, ekstrasenge og stilrent design.

Møblerne kan stå i stuen eller legeværelset uden at forstyrre den øvrige indretning. De kan også flyttes eller tages med, hvis du får brug for en ekstra stol eller seng. Det stilrene design betyder, at møblerne kan bruges i mange år og flytte rundt i huset efter behov.

Møblernes udformning gør, at de er perfekte tumlemøbler for børn. Højden er tilpasset børnenes korte ben, og de mange flader og den bløde tekstur gør møblerne perfekt til motoriktræning gennem leg. Lad børnene tumle her, og de bliver både mere stabile og sikre på benene.