Årets firmajulefrokost

Står du og skal til firmajulefrokost? Og er du i tvivl om hvordan du skal lægge din make-up? Så læs mere her. Der er mange muligheder i forhold til make-up. Her kommer et par anbefalinger, som de fleste kan være med på.

1 Basen

Først og fremmest skal du have styr på din base. Det vil sige foundation, concealer og pudder. Her handler det mest af alt om, at du har de rette farver til dit ansigt og at du ikke kommer for meget på, så det ender med at ligge i klatter på din hud.

2 Øjnene

Dine øjne må gerne være mere dramatiske end de plejer, når du skal til julefrokost. Som du ser på billedet, så kan du lægge en lys base på hele øjenlåget til at starte med. Dernæst kan du lægge en lidt mørkere øjenskygge i yderste øjenkrog og glimmer på midten. For at give det mere dramatiske look kan du så vælge at lægge en eyeliner. Hvis du ikke er øvet med flydende eyeliner, så skal du være ret forsigtig her eller måske øve dig et par gange inden. Din eyeliner må gerne gå op i en spids, som du ser på billedet. Til slut kan du påføre mascara eller kunstige øjenvipper, hvis du gerne vil have dine øjenvipper skal se endnu længere og mere fyldige ud.

3 Bronzer

Dernæst skal du lægge en let bronzer på dine kinder. Husk at læg den på selve kindbenet som du ser på billedet og hverken højere eller lavere. Du kan gøre noget ekstra ved at lægge highlighter øverst på kindbenet.

4 Læber

Til slut handler det om læber. Nu har du lavet dramatiske øjne, så derfor må dine læber gerne være lidt mere dæmpet uden at være helt kedelige. Derfor kan du som på billedet vælge en dæmpet rød, som giver et rigtig flot samlet resultat.

Har I endnu ikke fundet ud af, hvor og hvordan I skal holde årets julefrokost? Så kan I få hjælp her.