Den rigtige BH gør forskellen

Det er lang tid siden, at en BH bare var en BH og bare var noget der skulle holde brysterne på plads. Det er en milliardindustri, og der findes millioner af forskellige former, faconer, størrelse og typer af BH’er. En god BH skal sidde godt, samtidig med at den fremhæver hvad den skal uden at være vulgær, hvis man tænker på det æstetiske element i dens funktion.

Undersøgelser viser, at tæt på tre ud af fire engelsk kvinder faktisk bruger en forkert størrelse BH, der dermed ikke sidder som den skal, enten fordi skålen ikke passer med formen eller størrelse, eller fordi den er indstillet forkert. Der er ikke lavet præcise tal for danske kvinder, men det må antages at være i nærheden.

Det er ikke kun et skønhedsproblem for de kvinder, der bruger en forkert størrelse, det kan faktisk også være et sundhedsproblem. En forkert størrelse kan nemlig også give problemer med hovedpine, nakkesmerter, ledsmerter og andet. En for stram BH kan give spændinger og pres på nerver og lignende, mens en for løs kan give en dårlig holdning. Det kan du læse i MetroExpress  

Der er med andre ord rigtig god grund til at finde den helt rigtige størrelse, både for din sundhed og skønheds skyld. Vi har fundet en rigtig god guide på MitLingeri der sælger undertøj. Du kan læse guiden her.