Det perfekte forårsoutfit

Selvom det på papiret stadig er vinteren, så minder det mest af alt om tidligt forår, og inden længe er den over os. Foråret er dejligt – solen skinner (nogen gange), og det bliver tid til at garderoben udskiftes med nye lækre, lettere og lidt kølere outfits.

Når det varmere vejr melder sin ankomst, er det selvfølgeligt dejligt, men det kan også være svært at vænne sig til. Man vil gerne have så meget luft som overhovedet muligt, samtidig med at man ser smart og trendy ud.

Man skal gerne føle dig tilpas, så det må gerne være nogle lette, åndbare og bløde materialer der gør at det er behageligt at have på og bevæge sig i. På den måde er det også lettere for din krop at komme af med alt varmen igen.

Derudover er det også vigtigt at du ser godt ud, samtidig med at dit outfit er luftigt og behageligt at have på. Læs med her og find inspiration til accessories til et stilrent forårs look.

Solbriller

Solbriller er praktiske når solen står højt på himlen. De beskytter dine øjne mod UV-stråler og sørger for at dine øjne er i velbehag, så du ikke hele tiden skal knibe dem sammen. Et par gode solbriller er værd at investere i. Derudover så kan et par super fede og moderigtige solbriller sætte prikken over i´et på ethvert sommeroutfit, så det afsluttes med perfektion.

Sneakers

Med et par flotte, hvide sneakers vil du både se godt ud og føle komfort. Når det er forår bevæger man sig mere udenfor og går noget mere, hvorfor det kan være rart med praktisk fodtøj. Heldigvis er sneakers også moderne og sammensat med en flot, luftig og farverig sommerkjole, vil du kunne føle dig godt tilpas, når du går rundt i parken eller tager et smut på stranden. Nye snedkers er altså både gode til foråret, men holder også til sommerens mode.