Det sunde alternativ til solens skadelige stråler

At solens stråler er skadelig for vores hud er nok ikke en overraskelse for nogen. Samtidig ved vi også at de stråler vi får i et solarie er endnu værre end selv solens egne stråler. Men der findes heldigvis alternativer, hvor ved man stadig kan opnå en flot kulør.

Selvbruner er svaret, selvbruner påvirker nemlig ikke hudens kollagen-niveau, og derudover slipper man fuldstændigt for de skadelige UV-stråler, som netop er årsagen til de mange hudkræft-tilfælde vi ser. Selv har jeg brugt selvbruner i mange år, jeg gør det selv med måde, men du kan selvfølgelig også opnå at blive helt brun med selvbruner, som det er tilfældet ved solbadning. Det er kun et spørgsmål om aggressivitet.

Selv køber jeg selvbruner her, men der findes flere gode forhandlere af selvbruner, som også tit bliver kaldt self tan, hvilket blot er den engelske betegnelse for selvsamme. Og selvbruner er da også mere populært i England end det er i Danmark. I Danmark bruger vi desværre i al for stor udstrækning stadig de meget skadelige solarier, noget jeg for alt i verden vil bede jer undgå, hvis i har jeres hud kær. De fleste wellness opholdssteder tilbyder også bruning af kroppen med specielle selvbrunere, det kan du blandt andet få her.

Har du spørgsmål til brugen af selvbruner, er det bare at smide en kommentar.