Drop cigaretterne og bliv smukkere

Det kommer næppe bag på nogen, at rygning er usundt, og at man så hurtigt som overhovedet muligt bør lægge vanen på hylden. Selvom din sundhed og dit helbred naturligvis er noget af det vigtigste du har, så hvis du har svært ved at forholde dig til dette, så forhold dig til dette – der er en stor sandsynlighed for at du kommer til at se ældre ud på grund af cigaretterne. Det er måske meget sejt at se ældre ud, hvis man er 15 år, men så snart man har rundet de tyve vil de fleste gerne se unge ud. Hvis du ryger bliver dette væsentlig sværere.

Studie fastslår sammenhæng

Et nyt stort studie der blev gennemført sidste år, slår en gang for alle fast, at man kommer til at se ældre ud, hvis man drikker og ryger meget. De fleste har længe vidst, at der nok var en sammenhæng, og det er nu nu blevet bevist. En ting der kommer tidligere på grund af røg er rynker, hvilket ellers er noget, som de fleste gerne vil holde på afstand så længe som muligt. Det er blevet bevist at der er en årsagssammenhæng, men det er dog ikke endegyldigt bevist at rygning giver rynker, men alt tyder på at det fremprovokerer aldringstegn.

Hvis du ryger og tænker at det er sofistikeret at tænde en cigaret og du ser sensuel med en cigaret i munden, så skal du overveje en ekstra gang om det er det værd. Rynker er dog naturligvis ikke farlige og skader dig ikke, men det er også i meget få tilfælde, at de gør dig smukkere.

Den altoverskyggende grund til at droppe cigaretterne bør naturligvis stadig være dit helbred, der bliver svækket ligesom risikoen for alvorlige sygdomme bliver forøget meget drastisk med indtagen af nikotin og tjære. Der er med andre ord mange gode grunde til at stoppe med at ryge, men det er naturligvis ikke så let for alle.

Der findes en lang række hjælpemidler nicorette quickmist, nikotin plastre, tyggegummi og meget andet, men et rygestop skal altid starte med viljen til at stoppe. Er viljen der ikke, vil alle hjælpemidler i verden nok ikke hjælpe dig.