Få bedre vinoplevelser, vær sammen om vinen

Der er mange grunde til, at I skal være sammen om vin. For det første for at få bedre produkter, end du normalt ville købe til dit eget bord – selve fællesskabet hjælper hinanden og den bedste vin er den, du selv bedst kan lide.

Derfor er der mange fordele ved at være medlem af en vinklub, både for at respektere vinen og tage den alvorligt, men også for at give dig det bedste produkt uanset, hvad du skal drikke vinen til, hvilket også er grunden til at du både kan finde hverdagsvin til overkommelige penge, og de dyrere flasker når noget skal fejres.

Der er bestemt også den økonomiske vinkel, i og med at der kan købes større ind, når der er flere, der skal have vin, så kan det i sagens natur også gøre så meget desto billigere. Derfor får du den absolut laveste mulige pris på en flaske, uanset niveau.

Hvor meget vil du engagere dig?

Som medlem af en vinklub bliver du ikke bare medlem, du kan blive medlem helt på dine egne betingelser, der er det helt almindelige medlemskab, der naturligvis er helt gratis, hvor du får adgang til alle de gode tilbud, og med prisgaranti.

Så er der det lidt større og bedre Plusmedlemsskab, der koster 39 kr. om måneden, og som dækker over at du kan købe op til 24 flasker om måneden, til kostprisen, altså til mindst 15% under prisen som gratis medlem.

Slutteligt er der Premium-medlemskabet, der står til 75 kr. om måneden, men her er du ikke begrænset af antallet af flasker du kan købe.

Når det er sagt, så forpligter du dig ikke til at købe en bestemt mængde vin, og der er heller ikke nogen, der sender dig noget, uden at du har bestilt, så det er dig selv, der styrer farten.