Forkæl din hud med naturlig og nærende hybenkerneolie

Når du gerne vil forkæle dig selv om din hud, hvorfor så ikke gøre det med naturlige produkter der både er plejende og nærende? Hybenkerneolie er en af de naturlige hudplejeprodukter der findes på markedet. Det er en olie der er særlig populær, fordi den uden problemer kan anvendes til alle hudtyper. Hybenkerneolie indeholder et væld af essentielle olier, vitaminer og antioxidanter der alle kun er positive ting for din hud, uanset hvordan den ser ud. Den milde duft af hybenolie, kan anvendes alene eller effektivt kombineres med andre typer af planteolier.

Vælg en naturlig hybenkerne olie af god kvalitet og opnå positive resultater

Der er stor forskel på hvordan olier er forarbejdet inden de kommer på glas og ender i butikkerne. Hvis du gerne vil give det bedste til din hud, er det vigtigt at du vælger en naturlig olie der er af god kvalitet. Vælg gerne en hybenkerne olie der først og fremmest er økologisk. De økologiske produkter er der stillet højere krav til i forhold til produktionen, hvoraf der blandt andet ikke er anvendt kemiske sprøjtemidler og pesticider der kan have en negativ effekt på huden. Samtidig vil de økologiske olier have et højere indhold af gavnlige stoffer, som eksempelvis antioxidanter. Samtidig bør den olie du anvender være koldpresset. Altså en forarbejdningsproces, hvor olien ikke har været opvarmet til høje temperaturer på noget tidspunkt, men hvor olien er presset nænsomt ud af planterne. Det betyder at der vil være et større indhold af blandt andet sunde fedtsyrer, ligesom at produktet på denne måde bevarer sine naturlige konserveringsegenskaber og holder længere.

Hybenkerneolie kan med fordel anvendes til flere hudproblematikker

Hybenkerneolie er populær, da den først og fremmest er en mild olie der kan anvendes til alle hudtyper. Det er en olie der hurtigt trænger ned igennem huden og har en dybdevirkende effekt, uden at virke fedtende. Særligt for gravide der gerne vil pleje maveskindet eller forebygge fysiske strækmærker, er det en fordel at anvende hybenkerneolie. Indholdet i olien er med til at nære huden i dybden med reparerende fedtsyrer der opretholder en sund fedtbalance. Ligesom at små fordybninger i huden glattes ud og giver en mere ensartet overflade. Det er også af samme årsag at hybenkerneolie mange gange ses anvendt som et naturligt ”anti aging” produkt til ansigtspleje. Det er også her at det højere indhold at A- og C-vitamin kommer til sin ret, der stimulerer huden til produktionen af kollagen, der er med til at give spændstigheden tilbage i aldrende hud.