Gå efteråret i møde med de flotteste støvler

Efteråret nærmer sig, og det betyder, at det snart er tid til at pakke sommergarderoben væk, og hoppe i lidt varmere tøj. Det betyder også, at vi endelig kan begynde at gå i lækre støvler igen. Hvis du investerer i et par støvler i god kvalitet, er du garanteret et par støvler, som du kan have glæde af i mange år. Vi har samlet denne sæsons mest populære støvler, som med garanti vil passe perfekt ind i din garderobe.

De højhælede støvler

De højhælede støvler er et sikkert hit i enhver garderobe. Et par højhælede støvler kan bruges til mange forskellige anledninger, og derfor er de et vigtigt element at tilføje til garderoben. De tilføjer et feminint twist til din stil, og kan bruges til diverse fødselsdage, fester, eller endda til hverdag. Du kan ligeledes få støvlerne i mange forskellige materialer, men særligt læder og ruskind er populære materialer til denne slags støvle. Hvis du sørger for at købe støvlerne i god kvalitet, som eksempelvis støvler i ægte læder eller ruskind, er du garanteret at købe en støvle, som kan holde i mange år, hvis du sørger for at pleje dem. Hvis du ønsker at se feminin ud, kan støvlerne kombineres med en nederdel, og for et mere råt look kan du style dem med et par læderbukser.

Støvler i læder

Støvler i læder er et sikkert hit, fordi de er tidløse og klassiske, så du kan bruge dem i mange år. Lige præcis med læderstøvler er det vigtigt at købe dem i god kvalitet, da et par dårlige læderstøvler kan blive et mareridt at gå i. Du kan med fordel købe et par læderstøvler i blødt læder, da de hurtigt er gået til, og samtidig begynder de sjældent at gnave. Hvis du derimod køber støvler i mere hårdt læder, tager det lidt længere tid at gå dem til, og somme tider kan det blive en smertefuld affære. Til gengæld kan du være heldig at gå dem til hurtigt, så du kan holde ud at have dem på i mange timer.

Biker Boots

Biker Boots er en lidt mere rå støvle, som er blevet særligt populær de seneste år. Biker Boots er ofte dækket med nitter og andre rå detaljer, som det sås på de klassiske motorcykelstøvler. Støvlerne er et statement i sig selv, som tilføjer attitude til dit look. De kan tones ned, hvis du kombinerer dem med en feminin kjole eller nederdel, og ellers kan du skrue helt op for attituden ved at kombinere dem med hullede bukser og en rå læderjakke.