Gode tips til huden i de kolde månederØverst på formularen

Det er vigtigt, at man tager sig ekstra godt af huden i de kolde måneder, da det er her, hvor huden virkelig kan komme på afveje, hvis ikke man tager sig godt af den. Her får du således nogle gode tips til huden i de kolde måneder.

Få professionel vejledning til hudpleje og ansigtsbehandlinger

Det kan være nødvendigt at få professionel vejledning, hvad angår ens hud. Det kan være, at du skal have hjælp til at udvælge de rette hudprodukter, eller at du skal få ansigtsbehandlinger. Du kan for eksempel få vejledning til Hudpleje af kosmetologer i steder som Herning, Holstebro, Ikast og Silkeborg.

Brug den rette fugtighedscreme

Der er mange, som får tør hud i de kolde måneder. Derfor er det vigtigt, at du vælger en god fugtighedscreme, som passer specielt til din hudtype.

Eksfoliér de døde hudceller

Du kan også sørge for at eksfoliere din hud for at sikre, at din hud bliver så god som muligt, når du kommer af med de døde hudceller. Det er dog vigtigt, at du ikke eksfolierer din hud alt for meget.

Drik masser af vand

Vand er rigtig godt at indtage, når du gerne vil tage dig godt af din hud. Du bør således huske at drikke masser af vand hver dag.

Husk stadig UV-beskyttelsen

Selvom det ikke virker som om, at solen er til stede i de kolde måneder, så skal man bestemt ikke lade sig narre. Der befinder sig stadig masser af UV-lys, som du skal beskytte din hud for. Derfor er det vigtigt, at du påfører UV-beskyttelse hver dag.

Køb en god læbepomade

Huden på dine læber kan også nemt blive ekstra tør, når det bliver koldt. Du bør således købe en god læbepomade, som du kan bruge.

Brug den rette ansigtsrens

Du bør ligeledes sørge for at bruge den rette ansigtsrens i disse måneder.

Nederst på formularen