Gravid? – Husk olien

Der er ikke meget der er smukkere end en gravid kvinde. Den udstråling kvinder får, når de går rundt med et liv i maven, kan ikke sammenlignes med noget andet. En gravid mave er en guddommelig ting, der er utrolig smuk i sig selv, men hvad graviditeten gør eller i hvert fald kan gøre ved maven, er ikke nødvendigvis lige så smukt.

Noget af det mange kvinder frygter ved deres graviditet er strækmærker. Strækmærker opstår når ens kropsstørrelse pludselig ændrer sig, og huden har svært ved at følge med. Det kan ske ved en voldsom vægtforøgelse hvor huden bliver strukket hurtigt, hvilket sker ved en graviditet. Nogen får dem, mens andre bliver forskånet.

Det handler om hvor elastisk huden er, men dette hænger ikke nødvendigvis sammen med din form. Det kan altså både ramme meget slanke kvinder, normalvægtige og overvægtige. Du kan naturligvis håbe på, at du er blandt dem der slipper, men du kan også gøre noget selv for at slippe. Svaret ligger i noget så enkelt som olie, som der er mange producenter der laver. Du kan blandt andet købe det hos naturebaby.dk

Olien giver huden næring og blødgører den, hvilket i mange tilfælde er med til at gøre huden mere elastisk, hvilket er med til at sørge for, du kan undgå at få strækmærker. Det skal dog med det samme siges, at der ikke er nogen garanti for at du slipper, selvom du bruger olie, men det er et godt råd og mange har rigtig gode erfaringer med det.