Grønt ler og hvidt ler – fantastisk pleje!

Du er måske allerede bekendt med grønt ler, men kender du også til hvidt ler? Hvidt ler går også under navnet Rasul og er en mineralrig hvid ler, fra Marokkos dybe Atlasbjerge. Hvidt ler går hos de indfødte under navnet rassala, hvilket groft oversat betyder rensejord og det er lige netop hvad hvidt ler er.

Hvidt ler er meget mildt og er derfor velegnet til følsom hud, modsat grønt ler som bedre passer til dem, der ikke har for sensitiv hud. Det hvide ler, kan bruges til både ansigt og håret. Du tager blot lidt varmt vand og blander det sammen med det hvide ler og du får nu en lækker cremet konsistens. Du kan nu smøre dig ind i massen, uanset om du vil behandle håret eller kroppen. Skyl forsigtigt af igen, når du er færdigt. Du kan læse mere om rasul (hvidt ler) her.

Grønt ler
Ligesom rasul er grønt ler også knuste klippestykker fra Marokkos dybe undergrunde. Grønt ler er mindre skånsomt, men fjerner også flere urenheder. Grønt ler bruges ofte som ansigtsmaske. Faktisk er grønt ler kåret som den mest effektive og mest mineralrige ler i verden til huden. Har du ikke allerede stiftet bekendtskab med grønt ler, bør du prøve det, grønt ler kan du få her.

Andre masker
Der findes rigtig mange andre former for ansigtsmasker på markedet, men fælles for mange af dem, er det faktum at de indeholder skadelige tilsætningsstoffer, som ikke gør din hud, hår eller ansigt godt. Et eksempel på en sådan maske, kunne være de populære black masks fra Shills. Selvom de virker, er de ikke lige så skånsomme som det hvide og grønne ler, der stammer fra naturen.