Ked af dine bryster? Få foretaget en BFO!

Vores bryster kan have en stor betydning for, hvordan vi har det med os selv. Der er allerede mange, der har oplevet, at de får en bedre selvtillid, efter de har fået foretaget en BFO. Læs mere om det her, og bliv klogere på, om det er noget for dig.

 

Hvad er en BFO?

En BFO står for en brystforstørrende operation. Det er et kirurgisk indgreb, hvor man få lavet sine bryster større. Der kan være mange grunde til, at man gerne vil have foretaget en brystforstørrende operation. Der er nogle, der ganske simpelt mener, at deres bryster er for små. Så kan det booste selvtilliden at få nogle større bryster. Det kan også være, at du har været igennem en graviditet. Her er det helt naturligt at brysterne hænger en smule efterfølgende. Her kan en brystforstørrende operation hjælpe, så man ikke længere har ”ammebryster”. Der er også de lidt ældre, hvor alderen kan ses i brysterne. Her kan det være, at de er begyndt at hænge lidt, og man ønsker lidt fylde tilbage i sit bryst. Få foretaget BFO hos Roskildeprivathospital, hvis du er en af dem, der ønsker at få et fyldigere bryst – uanset årsagen.

 

BFO lavet med silikoneimplantater

Der er flere forskellige måder at opnå et godt resultat med en brystforstørrende operation på. Man kan f.eks. få foretaget operationen, hvor man får lavet silikoneimplantater. Det er nok den løsning, de fleste vælger, fordi man kan få den form, man drømmer om. Den mere runde og fyldige form. Fordi løsningen er lavet med silikone, betyder det, at de ikke kan lække væske ud af kroppen, hvis man f.eks. oplever et brud eller støder brystet ind i noget. De kan desuden lavet meget naturligt, så de stadig er rare at røre ved og ikke føles hårde. Der er to måder, man kan lave det kirurgiske indgreb på. Man kan enten vælge, at implantatet bliver ført ind gennem foldet under brystet, så man får et lille ar under brystet, eller man kan vælge at få det lagt ind via brystvorten, som skæres af og sættes på igen. Ved denne løsning får man et lidt mindre ar, hvorfor det er en meget populær løsning.

 

BFO lavet med fedt fra egen krop

Der er også de, der vælger at få en brystforstørrende operation, hvor man bruger sit eget fedt. Her kan man tage fedt fra andre steder på kroppen og bruge det i brystet. Denne operation betyder altså, at man også i samme operation kan få taget fedt væk fra et sted på kroppen, hvor man ikke ønsker det. Det er også en meget populær løsning.