Kender du Moroccan Argan Oil

De sidste par år, har der været en regulær succesbølge over naturlige plejeprodukter og det har gjort, at vi gang på gang er blevet mindet om, hvor mange fantastiske naturlige olier der findes her i verden. Det er nemlig slet ikke nødvendigt at udsætte sin krop, for de meget skadelige kemikalier der er i de fleste hud- og hårplejeprodukter. Argan Oil er en af de mest populære naturlige olier på markedet og den bør du kende til, for den virker til næsten hvad som helst og så er den ikke længere dyr og eksklusiv som tidligere.Argan Oil er heldigvis blevet så udbredt, at det nu kan fås mange forskellige steder i landet, ikke kun i specielbutikker eller i online butikker, argan oil er også blevet tilgængelig helt ud i supermarkederne, hvor man kan købe billige blandingsprodukter tilsat argan oil. Man skal dog være meget påpasselig med disse produkter, for ofte indeholder de næsten ingen argan oil og i mange tilfælde er andelen af argan langt under 5% af det fulde produkt og så er der altså ikke længere tale om den rene naturlige pleje. For at få denne, skal du blot købe helt ren argan oil, det kan du mange steder, især på Internettet hvor produktet er mere udbredt i ren form. Her kan du læse hvad indholdet af ren argan olie er.

Argan oil har en PH-værdi noget nær hudens egen og derfor er den ekstremt effektiv til både hårpleje og hudpleje. Samtidig er argan oil rig på antioxidanter, som kan være med til at fjerne fine linjer, reparere din hud og dit hår og samtidig styrke det grundet de essentielle fedtsyrer, som argan oil består af. Jeg har selv købt min argan oil her, af mange omgange og her er deres olie EcoCert certificeret, hvilket betyder at der har været grundig kontrol med produktionen af den fine olie, det er så absolut også noget du bør holde øje med, hvis du ønsker at købe ren argan oil.

En af de mest populære producenter af skønhedsplejeprodukter med argan oil er Moroccan Oil. De har nogle rigtig fine produkter, med en rigtig fin duft, men det er vigtigt at understrege, at der er tale om blandingsprodukter og ikke ren argan oil. Moroccan Oil har dog været med til at udbrede forståelsen og populariteten af den Marokanske olie og det er et plus for os alle. Vil du vide mere om argan olie, kan du læse og lære mere fra de udførlige gennemarbejdede tekster hos Cosmos-co.eu.