Klar til dit bryllup

Er drømmebrylluppet rundt om hjørnet? Det er en af de største ting i livet at blive gift. Derfor skal alt være på plads på din store dag. Her får du tips til hvor du kan afholde dit bryllup samt hvad du skal gøre med din make-up.

Lokation

Hvis I endnu ikke har bestemt jer for, hvor I skal afholde jeres bryllup, så læs godt med her. I her nemlig mulighed for at afholde jeres bryllup i storslåede, romantiske og historiske rammer. Og hvem vil ikke det? I kan nemlig afholde jeres bryllup på Hindsgavl Slot. Slottet ligger i de smukkeste omgivelser af natur og har stor erfaring i at afholde bryllupsfester. Der er opmærksomt og dygtigt personale på stedet, som er klar til at sørge for, at I får den bedste aften. Hvis I har gæster, som kommer langvejs fra, så er der også god mulighed for overnatning.

Et bryllup på Hindsgavl slot er ikke blot et bryllup med flotte lokaler, lækker mad og nærværende personale. Stedet har nemlig også en enestående udsigt over Lillebælt, så du er garanteret et smukt og romantisk bryllup. Dette er også stedet, hvor I kan få taget smukke bryllupsbilleder, så I har de perfekte minder fra jeres store dag. I kan læse mere om bryllup på Hindsgavl Slot her.

Make-up

På din store dag kan det være en god idé at hyre en make-up artist. Både for at du ikke selv skal sørge for make-uppen, men også fordi du fortjener at blive forkælet den dag. Når du vælger en make-up artist, så er det vigtigt at du vælger en, som lægger make-up efter din stil. Du kan se på han/hendes tidligere arbejde og se om det passer til det du ønsker. Ellers kan det være, at vedkommende kan tilpasse det til dig. Du skal blot kunne stole på, at resultatet bliver lige som du ønsker det, når det omhandler din store dag.