Lad træning gøre godt for din krop

Træning er noget, som fylder meget i mange folks liv. Det kan både være løbetræning, fitnesstræning eller noget helt tredje såsom badminton eller lignende. Træning i fitnesscentre kan måske virke som et uoverskueligt projekt, fordi der for eksempel er mange forskellige maskiner, man skal forholde sig til. Måske du er bange for, at du laver nogle øvelser forkert? Det er der heldigvis råd for. Hos FTO kan du nemlig kombinere træning og fysioterapi. Det betyder, at du ved din træning kan møde fysioterapeuter, som kan hjælpe dig med det, du har brug for.

Træning som forebyggende og behandlende

Måske du træner blot for at holde formen. Andre er nødsaget til at træne på grund af en skade eller andet. Hvis du er i FTO grundet en skade, er din træning måske rettet mod at være enten forebyggende eller behandlende – måske begge dele. Hos FTO.dk kan du undersøge mulighederne, således de passer til dig og din situation. Essensen er, at du kan bruge fitnesscentreret på baggrund af dine egne behov, og du kan få præcis den vejledning eller behandling, som du har brug for. Så se at få pakket sportstasken, hop i sportstøjet og fyld drikkedunken op. Måske det lige netop er det, du mangler i din hverdag?

Fællesskab og sundhed

Træning behøver ikke blot at være noget, som skal overstås i en travl hverdag. Hos FTO kan du vælge forskellige medlemsskaber ud fra, hvilken holdning til din træning du har. Måske du mest er til, at du frit kan bruge fitness? Det kan også være, at du nyder, når omdrejningspunktet for din træning er fællesskabet – så er fri holdtræning en mulighed. Der er også mulighed for forskellige forløb, som er tilrettelagt som en bootcamp. Måske du lige har født og vil i træning ovenpå en hård graviditet. Essensen er, at fysioterapi og træning går hånd i hånd.