Med professionel ejendomsservice sikres fast vedligeholdelse

Søger I som boligforening hjælp til at holde jeres ejendom og arealer vedholdt, så er der god økonomi i at lave en skræddersyet løsning, som passer til jeres behov.

Attraktiv vedligeholdelse

Med professionelle fagfolk som hver især løser de opgaver, som hører en ejendom til sikres I, at jeres ejendom og arealer fremstår vedholdt og synsmæssigt i orden. Det kan være jeres gårdmiljø, udendørsområde, diverse algerens, trappevask eller tekniske opgaver, I ønsker vi skal bistå. Til en fair pris sikrer vi jeres Ejendomsservice til UG. Afhængigt af de behov I som boligforening har.

Akutte behov

Med mangeårigs erfaring indenfor ejendomsservice er vi garant for, at ligeledes akutte opgaver løses øjeblikkeligt. Det kan være en vandskade, som I skal have hjælp til. Eller et træ som er væltet i stormvejr. Det gør, at I som boligforening trygt kan overlade jeres opgaver til os, hvilket igen også er tryghed for jeres beboere.

Velholdte udendørsarealer

Mange lejere eller andelsbeboere sætter pris på at kunne opholde sig udendørs, når vejret er godt. Det gør også, at vi med en gårdmand kan sikre jer pæne gårdmiljøer, som løbende vedligeholdelse. Her kan jeres beboere nyde en kop kaffe eller en kold øl og komme de andre beboere ved. Også til gavn for ens børn, som kan lege med hinanden.

Fair priser

Afhængigt af jeres behov indenfor ejendomsservice, sikres I fair priser som svarer til jeres behov. Oveni sparer I også tid med administration af flere medarbejdere, da vores koncept indeholder alle professionelle fagfolk indenfor ejendomsservice.

Andre fordele med ejendomsservice

Generel og løbende ejendoms vedligeholdelse sikrer også jeres ejendoms værdi og mindsker udgifterne til større renoveringsopgaver. Hvilket igen er økonomisk attraktivt for jeres generelle drift men også til gavn for jeres beboere. Dertil at jeres boligforening er attraktiv at bo i.