Plej din hud indefra med juice

Hvis du ønsker at forbedre dit udseende og få en glat hud, skal du stoppe med at spilde penge på dyr kosmetik og i stedet overveje fordelene ved at drikke juice.

Frisklavede juice kan give en bemærkelsesværdig effekt på hudens farve og tekstur.

Dette er ikke en hurtig løsning, men hvis du vil have perfekt hud, er den eneste langsigtede måde at gøre det på, ved at pleje den inde fra.

 

Hvordan Juice helbreder din hud

I kommercielle frugtjuice er de fleste af de bedste vitaminer og andre næringsstoffer forsvundet og så er de fulde af sukker. Supermarked appelsinjuice kan for eksempel have så meget sukker som en dåse af cola.

At drikke kommerciel juice kan være utrolig skadeligt for din lever og er bestemt ikke godt for din hud på lang sigt.

På den anden side, når du presser den rå juice fra friske grøntsager og frugt som gulerødder, rødbeder og æbler, får du et koncentreret skud af hudrensning. En juicer behøver ikke koste en formue og selv en billige juicer er ofte langt bedre end at købe færdigpresset juice.

Friske juice er naturligvis fyldt med næringsstoffer som antioxidanter, enzymer, mineraler og vitaminer til hudens sundhed. Nogle af de bedste af disse er:

 

Carotenoider

Carotenoider så som alfa og beta-caroten findes i saftfrugter som gulerødder og kål.

Disse antioxidanter beskytter din hud mod betændelse og nedbrydning af kollagen, der fører til rynker og andre tegn på hudens aldring.

 

Phytonutrients

Phytonutrienter som betains der er i rødbeder, quercetin som findes i æbler og glucosinolater i grønne grønne har en foryngende virkning på dine leverceller og hjælper med at fremskynde afgiften.

 

Mineraler

Mineraler er også vigtige for din lever og dermed din huds sundhed. De fleste af de forarbejdede fødevarer i supermarkedets shoppingganger mister deres mineraler i deres fremstilling.

Mange af dem, så som sodavand og andre sukker- og syreprodukter, tapper faktisk mineraler som magnesium og calcium fra din krop.

Til sammenligning er friske frugter fulde af kalium, calcium, magnesium, naturligt natrium og andre mineraler, der er nødvendige for korrekt leverfunktion.

 

Vitaminer

C-vitamin er især vigtigt i jagten på den perfekt hud. Det findes i høje doser i broccoli, kale, ananas, kiwi, papaya, jordbær og citrusfrugter.

Uden en god regelmæssig indtagelse af C-vitamin kan din krop have problemer med at opretholde det bindende kollagen, som hjælper med at holde huden blød og subtil.