Sådan kommer du i gang med at bruge makeup

Er du ny til makeup? Vil du gerne have en introduktion til hvordan du mestrer makeup? Det særlige ved makeup er at man kan få mulighed for at skabe en helt unik look for sig selv. Makeup handler alt sammen om individualitet, identitet og selvværd. Og selvfølgelig, skønhed. Men måske kan det være svært at sætte dog ind i makeup. Det kan måske virke uoverskueligt men det er ikke så svært når man først har sat sig ind i det. Det gode med makeup er at selvom der er nogle almene fundamenter, som man normalt bruger, så er mulighederne mange. Der er mange muligheder inde for at man kan sætte ens personlige udtryk med de mange stile og kombinationer.

De almene fundamenter inde for makeup

Nogen af de produkter du kan købe, lægger grundlaget for enhver makeup type. Om du så gerne vil lægge tykt på eller bare vil have lidt på, er disse fundamenter altid en god ting at bruge. For eksempel, har du måske hørt om ”primer”. Det er ikke et yderst nødvendigt produkt men det kan forfine dit ansigt og døre det parat til Foundation. Alt i alt skaber det et overordnet bedre resultat. Derefter kan du bruge concealer som hjælper med at fremhæve skønheden i din hudfarve. Der findes mange former for tonere i concealerne så du har rig mulighed for at finde noget der passer dig. Til sidst kan du gøre brug af en highlighter. Her kan du vælge at fremhæve dine bedste kvaliteter som fremhæver din naturlige skønhed. Highlighter kan være lidt tricky at bruge men det er muligt at metre midlet med lidt træning.

Alternativt, hvis du gerne vil så godt ud men har travlt, kan du skippe Foundation og bruge en speciel creme der dækker de fleste behov. Hvis du gerne vil vide mere og få inspiration, så se med her og læs inspirerende artikler om makeup på Kosmetiko.dk.

Færdiggør med dit helt eget personlige look

Inde for makeup er der et utal og kombinationer og sammensætninger som kan udgøre din personlige stil. Måske vil du gerne have et dristigt of farverigt look i kontrasterende farver. For eksempel en grøn øjenskygge til pink læber eller blå øjenskygge til orange læber. Det kan også være at du har en yndlingsfarve som du gerne vil indarbejde i din stil. Du kan måske lide lilla så dertil kunne du arbejde med lilla nuancer. Det er dine præferencer som sætter grænsen.