Sådan laver du dit eget tøjmærke

Mange unge går idag med drømmen om at lave et tøjmærke, men det kan være utrolig svært. Dine kreative evner skal være meget stærke, hvis du skal opnå success med at skabe dit eget tøjmærke, og det kræver hårdt arbejde.

Mange vil sige at du skal anskaffe dig en producent i østen eller asien, men det kan ofte være noget skidt, og det kræver at du skal sætte en masse penge til side. Vi anbefaler at du køber noget Stof herhjemme i Danmark og afprøver nogle forskellige designs, som du så senere kan få produceret i eksempelvis Portugal.

Du kan købe alt dit stof her!

Fastlæg din stil

Når man starter et tøjmærke, så er det vigtigt at du først får fastlagt den stil mærket skal repræsentere. Der findes mange mærker der er meget rodet opsat, og prøver en masse forskellige retninger, fordi det ikke lykkedes første gang. Du skal istedet for holde dig til én stil, og blive ved, selvom der ikke er success i dit aller første design.

Hvor skal jeg starte?

Vi anbefaler at du starter med at anskaffe dig noget stof, og prøver at lave noget kreaitvt udfra det. Der findes masser af youtube guides, som kan hjælpe dig til teknikker med hvordan du kan lave forskellige ting. Pludselig vil du stå med et produkt, som du vil være tilfreds med, når du tænker du er nået der hvor du gerne vil, så kan du prøve at tage ned til nogen forskellige producenter, fx i Portugal som har ry for at være en god leverandør af tøj.

Branding

Det er vigtigt at have styr på branding, og derfor vil vi også foreslå at den første kollektion du laver, indeholder dit logo. På den måde er det med til at reklamere og putte dit logo derud. Træk på folk du kender, og spørg om de ikke vil have eller give et mindre beløb for at gå med dit tøj, og reklamere for det.