Sådan vælger du den helt rigtige tandklinik

Rigtig mange mennesker bruger den samme tandlæge igennem hele deres liv. Det er vigtigt, at man føler sig tryg ved sin tandlæge og derfor anvender den samme, fordi man har været der altid. Men det kan faktisk godt betale sig at kigge sig om efter en anden tandlæge, da der kan være penge at spare. Hvis du er blevet nysgerrig omkring skift af tandlæge, så læs med i denne guide, hvor du bliver præsenteret for 5 gode råd til, hvad du skal være opmærksom på, når du skifter tandlæge. Læs med herunder.

 

  • Anmeldelser: Hvad har folk skrevet om den tandlæge, du overvejer? Skab dig et overblik over de steder, der har nogle gode anmeldelser. Husk, at en enkelt dårlig anmeldelse ikke betyder alverden, men hvis der er flere, der har ytret negative holdninger omkring klinikken, så bør du ikke overveje den.
  • Åbningstider: Det er værd at være opmærksom på, at der er nogle tandklinikker, der har åbent udenfor normale åbningstider. Det er især i København, man kan finde en tandklinik (se eksempelvis denne: http://www.tandcity.dk/) , der har åbent i weekenden og til senere end normalt. Det er en kæmpe fordel, hvis man har børn – og så behøver man ikke at tage fri for at komme til tandlæge.
  • Sammenlign priser hos forskellige tandlæger: Prøv altid at se på prisen hos de forskellige tandlæger, da der kan være mange penge at spare. Man behøver ikke at bo i København for at finde et stort udvalg af tandlæger. Selv i mindre byer er der stor konkurrence.
  • Indhent flere tilbud: Hvis du skal have foretaget en større tandbehandling, så indhent flere tilbud. En større tandbehandling koster som regel over 2500 kr., og det kan altså betale sig, hvis man prøver at forhøre sig hos forskellige tandlæger.
  • Tag til udlandet: Større tandbehandlinger er som regel billigere i udlandet, og du kan stadig få dine tilskud med, hvis du får foretaget behandlingen i andre EU- og EØS-lande, såsom Norge, Island og Lichtenstein. Man kan spare rigtig meget ved at gøre dette, og man kan eventuelt kombinere det med en ferie, så man slår to fluer med et smæk.

 

Har du andre forslag til, hvad man skal være opmærksom på, når man skal vælge tandklinik? Så er du mere end velkommen til at kommentere på denne artikel.