Sådan finder du en god frisør

Vi vil naturligvis alle sammen gerne have en dygtig frisør i vores liv, som kan få håret og humøret op, når den gamle frisure er begyndt at virke trist og grå.

Mange af os er allerede så heldige, at vi har en dygtig frisør, som vi altid kan gå til, når vi skal have piftet håret op. Det skyldes nemlig, at vi er loyale forbrugere, når først vi har en fast salon, hvor vi føler os trygge og tilpas – og ikke mindst får god behandling.

Men hvordan finder man en god frisør, hvis man ikke er så heldig allerede at have en? Her kommer tre gode råd.

Spørg i din omgangskreds

De bedste og mest troværdige anbefalinger er typisk dem, som vi får fra vores nære venner og bekendte. Hvis du allerede kender en, som kan anbefale dig en dygtig frisørsalon, så er du heldig. Det betyder, at du kan få en direkte anbefaling fra en person, du kan stole på – og den slags er guld værd. Hvis du ovenikøbet er så heldig, at flere af dine venner eller veninder anbefaler den samme salon, så bør du helt sikkert prøve den af, da du i givet fald vil blive endnu en glad og tilfreds kunde i salonen.

Alternativet til at spørge din vennekreds, er at se på anmeldelser online. Både på sider som Trustpilot og Google anmeldelser kan du læse om andre kunders anmeldelser af en given salon. I den forbindelse må du endelig ikke blive bange, hvis der er en enkel eller to utilfredse kunder, som har skrevet negative anmeldelser. Så længe der er overvejende flest af de positive, kan du med ro i sindet kontakte frisøren og bestille en tid.

Vælg en frisør der ærlig

Når du vælger din frisør, er det vigtigt at du får fat i en person, som tør sige sin mening. På den måde undgår du at bede om en frisure og ukritisk få den klippet til, også selvom den slet ikke passer til dit ansigt! En god frisør er ærlig og tør fortælle hvad der fungerer til dig, og hvad der ikke gør. Ligeledes er en ærlig frisør nøgtern, når han eller hun anbefaler dig produkter, og har sin argumentation på plads i forhold til dem og hvorfor de passer til netop dig.

Sørg for prisen passer

Du skal naturligvis ikke acceptere en hvilken som helst pris i frisørsalonen, men finde et sted hvor der er sammenhæng mellem det produkt du får, og den pris du betaler. Den samlede oplevelse skal med andre ord passet til prislejet, hvilket kan være svært at vide på forhånd. Men har du allerede en god anbefaling at handle ud fra – samt en forståelse for prisen – er det svært at tage fejl.