Skønhed starter med en god kropsholdning

Ordene ‘ret ryggen’ konnoterer måske ikke skønhed hos de fleste, men nok nærmere kostskole, kæft, trit og retning. Ikke desto mindre så er en rank holdning både smuk og rigtig sund for din ryg, lænd og nakke. Har du et arbejde eller en hobby, hvor du sidder ned og arbejder mange timer hver dag, så er det endnu vigtigere, at du har en god holdning og en kontorstol med god støtte til lænden.

Falder du sammen i ryggen?

De fleste mennesker har en tendens til at ‘falde lidt sammen’ i ryggen, når de sidder længe ved skrivebordet. Lænden skubbes bagud, skuldrene hænger og maven buler ud. Det er alt sammen tegn på, at dit korset, din dybe ryg- og mavemuskulatur har givet op, og du i stedet har lagt pres på dine ryghvirvler og dit bækken. Det ser ikke ret attraktivt ud at synke sammen på stolen, og det er slet ikke godt for dig. Det kan give dig smerter og rygproblemer i længden. Prøv at stå med rank ryg, og mærk hvordan dine mavemuskler spændes, din hage løftes og hele din fremtoning virker selvsikker og majestætlig.

Få øget styrke og smuk holdning, mens du sidder ned

Hvis du bruger mange timer på kontoret eller hjemme foran computeren, så start med at finde en rigtig god kontorstol, der giver dig komfort og støtte gennem mange timers arbejde. Inventarland har et stort udvalg af ergonomiske kontorstole til forskellige behov. Den ergonomiske højdespringer er Back App kontorstolen, som ikke ser ud af meget, men som faktisk styrker din krop, mens du sidder ned. Stolen er i bevægelse på grund af en kugle i foden, og det specialdesignede sæde sikrer en god kropsholdning. Stolen styrker musklerne i din ryg og lænd, træner din balance og øger din forbrænding.

Kom rygproblemer til livs med en passende kontorstol

Er du en af de uheldige, der allerede døjer med rygproblemer, så har Inventarland også en serie af kontorstole, der kan afhjælpe dine smerter. Denne type af stole skåner rygmuskulaturen og sikrer dig den optimale siddeposition. Stolene har et væld af indstillingsmuligheder, så du nemt kan finde en ny stilling og aflaste dine problemområder.