Verdenskort til væggen

Hvis man savner noget pynt på den hvide, bare væg i hjemmet, er et verdenskort et af de helt populære valg man kan tage! Hvad enten man gerne vil have det som et slags mindemærke over alle de steder i verdenen man har besøgt eller blot som en stilfuld dekoration, er verdenskortet en klassisk dekoration. Hvor det mest almindelige er at hænge et verdenskort op som plakattryk, findes der mange forskellige variationer af dette. Man kan for eksempel hænge et verdenskort i træ op, så man får en flot og interessant 3D-effekt.

En tidløs dekoration

Som sagt er det at hænge et verdenskort op på væggen ikke en ny opfindelse; rigtig mange dekorerer deres hjem med disse slags verdenskort for at hylde en region eller holde styr på hvilke lande man har besøgt. Menneskene har altid været fascinerede af verdenen omkring os lige siden tidernes morgen og derfor ser mange det at beundre verdenskortet inden for hjemmets fire vægge som en ærefrygtig og fascinerede oplevelse. Der kan være mange grunde til at investere flot trækort som vægdekoration frem for blot en plakat, blandt andet falmer et kort lavet af træ ikke, efterhånden som tiden går og et trækort ville også kunne holde meget længere.

Et personligt touch

Et verdenskort i træ på væggen kan fungere som en rigtig fin slags mindetavle over alle de steder man har været rundt omkring i verdenen. Man kan eventuelt tilkøbe sig små knapper eller nålehoveder, der kan indikere landene, så man har et bedre overblik over hvor man har været. Det kan være en hyggelig lille aktivitet uanset om man har tænkt sig at besøge alle verdens lande eller hvis man tit egentlig glemmer hvor man har været henne. På denne måde får verdenskortet i træ på væggen også et helt personligt og unik touch.